RO / EN

TERMENI ȘI CONDIȚII

1.  CONȚINUT

Termenii și condițiile generale de vânzare se vor aplica produselor și serviciilor comercializate de către THEOTOP S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.theotop.ro către Cumparator și pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor părți.

În acest document, următorii termeni vor însemna:

CLIENT: persoană fizică, persoană juridică, companie sau altă entitate juridică care are sau obține acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre THEOTOP S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent intre THEOTOP S.R.L. și acesta și care necesita crearea și utilizarea unui CONT;

COMANDĂ: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Produsele și/sau Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Produse și/sau Servicii și să facă plata acestora;

CONT: sectiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.);

CONTRACT: comanda confirmată de catre Vânzător prin emiterea facturii fiscale. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei comenzi;

CUMPĂRĂTOR: persoană fizică, persoană juridică, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă;

DOCUMENT: secțiunile TERMENI ȘI CONDIȚII, COMENZI și POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE din Site;

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus;

PRODUSE ȘI SERVICII: orice proiect la cheie, echipament, material și/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile mentionate în Comandă sau privitoare în alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului;

SITE: domeniul www.theotop.ro;

SPECIFICAȚII: toate specificațiile și/sau descrierile Produselor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă;

VÂNZĂTOR: societatea comercială THEOTOP S.R.L., având sediul în București, Sector 3, Str. Vlad Județu, Nr. 32, Nr. Registru Comerțului J40/4943/1991, CUI RO391391;

 

2.  RESPONSABILITĂȚII

2.1. Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natura comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții FAYNOT. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către producător. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu demonstrativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

2.2. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut vinovat pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul secțiunii PRODUSE. Vânzătorul nu oferă nici o garanție, în ceea ce privește buna funcționare a site-ului, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii și Cumpărătorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. Vânzătorul nu garantează că acest website, serverele sale sau e-mail-urile trimise de la adresa produse@theotop.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

 

3.  DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Întregul conținut al acestui site www.theotop.ro este proprietatea THEOTOP S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Vânzătorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

4.  GARANȚII

Vânzătorul nu garantează ca produsele achiziționate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site și nu garantează ca în specificațiile tehnice ale produsului nu vor apărea modificări față de specificațiile oferite în paginile de prezentare ale produsului. Vânzătorul și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile, etc.
Toate Produsele comercializate de către Vânzător, beneficiaza de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului. Produsele sunt noi, în ambalajele originale.

 

5.  LIVRARE

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la magazinul virtual se încadrează între 1 zi și 35 de zile din momentul înregistrării comenzii în serverul unde site-ul este hostat. În condiții speciale Vânzătorul își asuma dreptul de a mări timpul de livrare.
Livrarea se poate realiza către Cumpărător, dar costurile transportului pentru Produsele comandate este suportat în întregime de către Cumpărător.

 

6.  PREȚUL

6.1. Prețurile prezentate sunt exprimate în euro (EURO) și includ TVA. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi exprimat în RON, la cursul BNR + 1% din ziua plății. Nu există o limită de preț minimă a comenzii.

6.2. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date, sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, Vânzătorul își rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța Cumpărătorul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

6.3. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.

6.4. Pentru comenzi mari, se solicită un avans de 30%.

6.5. Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Discountul (pe volum), pentru cantități mai mari de 100 de bucăți este de 5% din prețul final.

 

7.  ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, telefonic, la sediu) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voința și a contractului de vânzare-cumpărare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale ce însoțește produsul.
Factura fiscală ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin e-mail și prin orice alte metode, cu personalul THEOTOP S.R.L., nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică încheierea contractului la distanță.

 

8.  RISCURI, DISPUTE ȘI CONFLICTE

8.1. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.theotop.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

8.2. Orice conflict apărut între Vânzător și Cumpărători se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.

8.3. THEOTOP S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

8.4. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, Cumpărătorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

9.  FORȚA MAJORĂ

Niciuna din parți nu va fi raspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.

 

10.  STOCURI

Stocul nu va fi afișat, însă toate produsele prezentate pe site pot fi aduse la comandă. Pentru a verifica stocul existent în depozit pentru un produs contactați-ne la tel: (+4) 021.323.48.96 sau pe e-mail la adresa produse@theotop.ro

 

11.  COMUNICĂRI COMERCIALE

Prin înscrierea pe site sau lansarea unei comenzi către www.theotop.ro, îmi declar în mod expres acordul privind primirea de comunicări comerciale sub forma de newsletter și/sau știri, prin orice mijloc de comunicare, de la Vânzător.
Puteți oricând solicita să nu mai primiți nici o comunicare comercială prin Formularul de contact.

 

12.  SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.
THEOTOP S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru greșelile de securitate care pot exista în serverele companiei de hosting care găzduiește site-ul.