RO / EN
KLM AEROCARTO

Prin prestanţa profesională pe care a impus-o ca emblemă, THEOTOP a câștigat încrederea partenerilor săi externi, stabilind contacte durabile bazate pe o colaborare performantă și pe nivelul de

de pregătire al specialiștilor săi. Demonstrând responsabilitate şi un sistem de lucru viabil, THEOTOP devine unic reprezentant pentru România al KLM AEROCARTO-BELGIA.

 
Borne FENO

Din dorinţa de a perfecţiona serviciile şi de a asigura standarde superioare şi eficiente în domeniul cadastrului, va continua demersurile sale expansioniste, iniţiind un parteneriat cu o companie europeană de prestigiu, FAYNOT un bine cunoscut producător de accesorii şi borne topografice. Astfel, THEOTOP va fi învestit ca distribuitor unic pentru România al acestor produse, creând posibilitatea tuturor furnizorilor de servicii cadastrale de a lucra eficient şi rapid, folosind  ultimele inovaţii în domeniu.

 
MARMANET
OFEK Aerial Photo

Dinamica pieţei de afaceri a avut un efect stimulativ asupra companiei noastre, încercând sa ne adaptăm cerinţelor clienţilor noştri şi competiţiei dure impuse de noile condiţii economice, am reuşit să ne consolidăm şi să ne dezvoltăm activitatea iniţială, abordând cu succes noi domenii. Un moment important în evoluţia companiei îl reprezintă şi iniţierea colaborării cu compania israeliană  MARMANET Ltd. şi OFEK PHOTOGRAPHIC SYSTEMS, acesta fiind cel mai important furnizor de servicii fotogrametrice din ISRAEL, devenind partenerul THEOTOP, iniţiind şi derulând în comun proiecte importante ale ANCPI şi ale Băncii Mondiale cum ar fi AERO 5, AERO 7 şi altele.

 

Prin implicarea unui grup de specialişti în domeniul topografiei, fotogrametriei, geodeziei şi cadastrului, noi dorim să implementăm standarde de lucru ridicate, raliindu-ne la normele europene care au fost statuate cu ocazia Congresului European de Cadastru ce a avut loc în Granada, Spania, în decursul lunii mai a anului 2002.


Am încercat întotdeauna să promovăm mesajele noastre într-o formulă deosebită şi am reuşit prin organizarea de simpozioane şi prin mediatizarea intensă a intereselor domeniului cadastral să ne facem auziţi şi înţeleşi.


Un sistem cadastral eficient reprezintă primordial un beneficiu pentru cetaţeanul de rând, şi apoi pentru instituţiile statului care au posibilitatea concretă de a evalua în termeni precişi valoarea proprietăţilor şi corelativ stabilirea impozitelor ce trebuie remise.