RO / EN

c.3| FOTOGRAFIERE OBLICĂ [MULTIVISION]

Tehnologia Multivision oferă soluții fotogrametrice de înaltă calitate, care permite utilizatorului să afișeze și să analizeze fotografii aeriene oblice spațial ancorate pe baza fotografiilor aeriene verticale (ortofoto).
Avantajul Multivision-lui asupra unei fotografii verticale este evident că imaginile oblice expun mai multe detalii la o rezoluție ridicată.
La sfârșitul procesului se poate uita la un obiect captat de la 5 unghiuri de fotografiere diferite, la rezoluții de schimbare, cu fiecare pixel ancorat în teren geografic. Acest lucru permite măsurători precise ale lungimii, lățimii și înălțimii de orice obiect fotografiat.
Multivision-ul este destinat să servească drept instrument de asistență pentru care nu se solicită măsurarea definită nu este obligatorie, dar acuratețea este necesară pentru salvarea datelor.

Informații justificative existente

  • Tehnologia este prielnică utilizatorilor GIS, precum și în zonele de planificare, construcție, imobiliare, de securitate, etc.;
  • Produsul poate interfera cu alte software-uri geografice pentru obținerea de informații mai detaliate;
  • Tehnologia permite afișarea de cartografiere GIS existente, arătând straturi vectoriale direct pe imagini oblice.

Schimbare de detectare

  • Soluție tehnologică avansată pentru afișarea modificărilor spațiale: software-ul vă permite să vizualizați o zonă geografică la diferite momente de timp pentru detectarea și înregistrarea modificărilor de proprietate sau peisaj;
  • O soluție care permite utilizatorilor să verifice modificări vizuale cu ușurință și încredere;
  • Avantajul acestei detecții este că economisește munca de teren și a resurselor, oferă o vedere de zone limitate de acces și permite verificarea sau corectarea informațiilor existente.

MultiVision

MultiVision

MultiVision

MultiVision
< Inapoi la listare