RO / EN

a.9| CONSULTANŢĂ

Oferim acest serviciu oricărui potenţial client, consiliindu-vă pentru orice problemă tehnică sau juridică. Personalul nostru are pregătirea necesară pentru a vă răspunde la aceste întrebări. Vă aşteptăm la sediu cu actele de proprietate pentru a vă explica exact care sunt actele necesare în funcţie de tipul documentaţiei cadastrale.

Dacă doriţi să nu aveţi surprize neplăcute când achiziţionaţi un imobil sunt câţiva paşi simpli de urmat. Vă putem împărtăşi din experienţa noastră oferindu-vă cu plăcere informaţiile necesare.

Un proiect de succes depinde de bună conlucrare a mai multor specialişti: geodezi, geologi, arhitecţi, ingineri structurişti, etc. Noi vă putem ajuta în toate fazele determinante. În esenţă dorim ca proiectarea să fie facută eficient: pe baza unui suport topografic actualizat, execuţia lucrărilor să fie supravegheată de ingineri geodezi: pentru a ne asigura că elementele proiectate sunt transpuse corect pe teren, urmărirea comportării în timp a construcţiei pe perioada de execuţie şi post execuţie intră tot în sarcina inginerilor geodezi şi prin aceste operaţiuni ne asigurăm că noua construcţie respectă parametrii proiectaţi fiind sigură în exploatare. După finalizarea construcţiei şi obţinerea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor aceasta trebuie înscrisă în Cartea Funciară, moment în care deasemenea aveţi nevoie de serviciile noastre.

Succesul proiectelor imobiliare depinde de mulţi factori: amplasament, suprafeţe caracteristice apartamente, bugetarea resurselor, optimizarea fazelor determinante. Participând activ la dezvoltarea proiectelor imobiliare am căpătat o experienţă bogată. Vă putem îndruma, consilia şi vă putem oferi serviciile topo-geodezice necesare pentru buna finalizare a proiectului imobiliar.

Ne puteti contacta la numărul de telefon: (+4) 021.323.48.96 Telekom.

< Inapoi la listare