RO / EN

a.4| CADASTRU IMOBILIAR–EDILITAR

Cadastrul imobiliar

Cadastrul fondului imobiliar reprezintă evidența și inventarierea corpurilor de proprietate din localități, specificând pentru construcții folosința, materialele de construcție, structura regimul de înălțime, fundația, suprafața, dotările și starea. Sistemul gestionează entităţile teritoriale care au ca unitate de referinţă imobilul (definit de legea cadastrului ca fiind una sau mai multe parcele de teren cu sau fără construcţii).
Întocmirea planului cadastral se realizează prin actualizarea planurilor existente sau se efectuează ridicarea integrală a detaliilor cu caracter cadastral. În acest mod se determină atât limitele parcelelor şi a clădirilor, se culeg informațiile tehnice pentru construcții specifice cadastrului imobiliar cât şi deținătorii acestora.

Plan imobiliar și edilitar


Cadastrul rețelelor edilitare

Cadastrul rețelelor edilitare (apă, canalizare, termoficare, gaz, electrice, telefonice) – evidența și inventarierea rețelelor edilitare și a instalațiilor care le deservesc, amplasamentele, traseele, dimensiunile, materialele de construcții, parametrii tehnici, starea.

< Inapoi la listare